top of page
top
BANDLEDEN

Daybreak is een energieke rock-coverband uit Noord-Nederland. Het repertoire bestaat uit de beste rocknummers van de afgelopen decennia. Daybreak speelt zowel classic rock van bijvoorbeeld Golden Earring of Herman Brood, als poprock van bijvoorbeeld Anouk of Lenny Kravitz. Beleef het tijdens een van onze optredens!

Eline

Zang en schaterlach

De twaalf jaar intensieve zangtraining die Eline genoot bij de Harksteder nonnen is een investering die zich nog dagelijks terugbetaalt. Ga er maar aan staan; twaalf jaar. Dat dwingt respect af op elk podium, en dat nemen we maar mooi mee in ons rock-orkestje! 

Shelley

Zang en stuiterbal

Fasten seatbelts, en zet je schrap. Als het klopt dat Obelix in de toverdrank is gevallen als baby, dan kan het niet anders dan dat Shelley een duik in de energiedrank heeft genomen op jonge leeftijd. Dus wil je haar bij kunnen houden tijdens een Daybreak show, be prepared. (En wees vooral uitgeslapen... Echt...)

Michiel

Gitaar en new kid on the block

Bart

Gitaar en funny faces

Met een arsenaal aan gitaren, tot de tanden bewapend, en tot in het uiterste voorbereid bestijgt hij het podium. Een zucht gaat door het publiek, want daar is hij. "Ja, maar ik hou gewoon van lekker gitaar spelen mensen!". Je hoort het hem zeggen toch?

Jan

Drums en meer drums

Het kan niet anders of deze drummer is in Zwitserland vervaardigd. Werkelijk elk nummer like a Swiss watch. "Zonder metronoom is het kwaad kroketten frituren" is dan ook zijn levensmotto, en dat hoor je er wel aan af. Dat motto is onbevestigd, maar het had natuurlijk gekund.

Ivo

Bas en dynamiektovenaar

Er zijn maar weinigen die hun LinkedIn-profiel er mee mogen verfraaien; het predikaat 'Dynamiekprofessor'. Maar Ivo is er één van. Als je verrast wordt door de sfeerbepalende wisselingen van intensiteit in een Daybreak liedje, dan weet je dat hij er aan de wieg stond.

Please reload

DETAILS
Uit Assen, NL
Opgericht 2009
Genre: #Rock #Pop #Alternative
DAYBREAK IS

Shelley - zang en stuiterbal

Eline - zang en schaterlach

Michiel - gitaar en newest kid on the block

Bart - gitaar en funny faces

Ivo - bas en dynamiektovenaar

Jan - drums en meer drums

 

Lees meer over ons

 

bottom of page